De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Talk of the Town: Stad zonder grenzen

Gemeente Amsterdam / Pakhuis de Zwijger
03-10-2017
18:00
Amsterdam
Piet Heinkade 179
Reizen met het openbaar vervoer, naar school gaan, wat leuks doen of even een boodschap om de hoek; voor mensen met een beperking zijn deze alledaagse taken een hele opgave. Volgens het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking moet iedereen ongeacht zijn of haar beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Hoe zorgen we voor eerlijke kansen op de arbeidsmarkt voor mensen met een beperking? En op welke manier kunnen we de openbare ruimte, gebouwen, festivals en vormen van openbaar vervoer inrichten, zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen? Laat je inspireren door praktische oplossingen en denk mee over hoe we Amsterdam een inclusieve en toegankelijke stad kunnen maken voor iedereen.
Met in dit programma onder anderen

Eric van der Burg
Wethouder Zorg en Welzijn, Ouderen, Sport en Recreatie, Ruimtelijke Ordening, Grondzaken Amsterdam
Tijdens het programma wordt er gezorgd voor soep en een broodje.

ADL-hulp: Indien gewenst is er tussen 17:30 – 18:00 en na afloop van het programma bij tramhalte 26 iemand beschikbaar om u naar het gebouw te begeleiden. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig en de zaal is toegankelijk via trap en lift. Tijdens het programma is een doventolk aanwezig. Indien u nog specifieke ADL-hulp wenst neem dan contact op met communicatie@dezwijger.nl

Meer informatie over dit programma volgt z.s.m.
https://dezwijger.nl/programma/stad-zonder-grenzen/
communicatie@dezwijger.nl

Snel naar