De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Blind belevings-diner

Eetcafé de Beurs
03-10-2017
18:30
Hoogeveen
Grote Kerkstraat 28
Het thema van deze week is “aan tafel, uitgaan voor iedereen”. En daarmee gaat het over de toegankelijkheid van horeca en uitgaan. Hierom wordt in deze week het blind belevings-diner georganiseerd.
Dit vindt plaats op dinsdag 3 oktober in eetcafé de Beurs in Hoogeveen. Aanvang 18.30 uur, dus zorg dat je op tijd bent!
Laat je culinair verrassen met een vooraf vastgestelde drie gangen proeverij. En dit terwijl je zelf niets ziet. Met een slaapmasker geblinddoekt ervaar je deze avond hoe het is om dit te beleven als je blind bent. Je beleeft hoe zintuigen zich aanpassen aan een situatie van niets zien. Bij opgave kun je aangeven of je vegetarisch, vis of vlees wenst.
Ervaar het met ruiken, voelen, proeven en luisteren.
Luister en hoor de muzikale omlijsting door Bert Louissen.
Voel, ruik en proef de smaakvolle gerechten die je door eetcafé de Beurs worden aangeboden. Deel je ervaringen met tafelgenoten die je niet ziet en geniet vooral van deze onzichtbare smaakvolle drie gangen beleving.
Meedoen?
Inschrijven kan tot 1 oktober bij eetcafé de Beurs, telefoon: 0528 – 262723. Of kom langs om je reservering zeker te stellen: Eetcafé de Beurs, Grote Kerkstraat 28 in Hoogeveen.
Voor slechts 27,50 pp, (exclusief consumpties) neem je deel aan deze unieke belevings-avond.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Alle informatie vind je op de website van eetcafé de Beurs: http://debeurshoogeveen.nl/.
Het blind belevings-diner wordt van harte ondersteund door de gemeente Hoogeveen.
eetcafé de Beurs, telefoon: 0528 – 262723

Snel naar