De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

HoorOnsAmsterdam Netwerkborrel

Slechthorend Amsterdam
07-10-2017 - 07-10-2017
13:30 - 17:00
Amsterdam
Meet Berlage Oudebrugsteeg 9 Amsterdam
Slechthorend Amsterdam - Meet Berlage

Op zaterdag 7 oktober organiseert Slechthorend Amsterdam haar eerste netwerkborrel.

Tijdens deze netwerkwerkborrel besteden we aandacht aan het lezen van je audiogram. Dit lijkt ons passend omdat ieder gehoorverlies start met het maken van een audiogram. Audiogrammen zijn lastige dingen. Het zegt iets over jouw gehoorverlies, maar hoe je het precies moet lezen weet je niet. Het audiogram vormt de toegang tot hoorzorg die je krijgt en die vergoed wordt. Herkenbaar? Dan ben je zeker niet de enige! Wouter de Wolf van Second Opinion Hoortoestellen is een ervaren audicien die zijn kennis met ons wil delen en alles hierover gaat vertellen.

Natuurlijk ontmoet je tijdens de netwerkbijeenkomst ook andere mensen met gehoorverlies. Dit is de kans om anderen te ontmoeten met gehoorverlies in Amsterdam. Een kans op nieuwe inspiratie, idee├źn op te doen en antwoorden te vinden. Ook voor mensen die al langer met gehoorverlies te maken hebben en hun hun partner, familie en dierbaren.

In het kader van de Week van Toegankelijk delen we onze ervaringen over de accommodatie waar we gebruik van maken.


Marja de Kinderen
mdekinderen@prok.nl
06 2 1991 848 (Whatsapp en telefoon)
Facebook @slechthorendamsterdam

Snel naar