De Week van de Toegankelijkheid gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam op pad

Stichting ERBIJ, MEE en de gemeente Alphen-Chaam
03-10-2017
14:00
Alphen-Chaam
Minder mobiele mensen komen vaak onnodige obstakels tegen in het dagelijks leven. Zowel onderweg als in gebouwen. Daar willen we samen wat aan doen.

In de Week van de Toegankelijkheid gaan Stichting ERBIJ, MEE en de gemeente aan de slag om hiervoor meer bewustwording te krijgen. Zo gaan burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam op dinsdagmiddag 3 oktober met een ‘beperking’ op pad in het centrum van Alphen. Daarbij krijgen ze hulp van ervaringsdeskundigen.
Vanaf 14.00 uur verplaatst het gezelschap zich met onder andere een scootmobiel, rolstoel, rollator en kinderwagen door het centrum van Alphen. Het eindpunt is Cultureel Centrum Den Heuvel. In de foyer, bij ‘Effe Buurten’, kan iedereen bijkomen en bijkletsen met gratis koffie, thee of ranja.
Ook u kunt zich om 14.00 uur bij de actie aansluiten, met of zonder handicap. Het startpunt is het gemeentekantoor aan het Willibrordplein in Alphen.
https://www.alphen-chaam.nl/nieuws/nieuws/actueel/archive/2017/09/article/week-van-de-toegankelijkheid-416.html

Snel naar