Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Fotografie TT-Run – Richard Go

Op 18 juni 2022 organiseren TT-run en Asser Sportakkoord verschillende activiteiten die met sport en bewegen te maken hebben op het TT-circuit in Assen. Op deze dag staan toegankelijkheid en inclusie centraal. Heb je zin om te bewegen en/of sportieve informatie te krijgen? Geef je dan op voor een van de activiteiten!

Hard voor jouw hart!

De TT-run organiseert een inclusieve en toegankelijke run op het circuit. Ga jij voor one lap of misschien wel three laps? Of sta je liever als supporter langs de lijn? Er is voor ieder wat wils bij de TT-run. Het thema van dit jaar is ‘Hard voor jouw hart’. Op de website van de TT-run lees je meer informatie en kan je je opgeven.

Sportsymposium en kennismarkt

Naast de TT-run, is er ook een sportsymposium en kennismarkt. Hier ontvang je informatie, krijg je zin om te bewegen en ontmoet je andere sporters. De thema’s die hier centraal staan zijn ‘Vitale aanbieders en positief sportklimaat’ en ‘Inclusief en toegankelijk’. Zo vertelt onder andere Milan Forsten bij een tafelgesprek wat hij tegenkomt bij het sporten met een fysieke beperking. Het programma voor het symposium is te vinden op de website van Assen Sportstad. Ook is hier te vinden hoe je je aanmeldt.

Al met al een dag vol met inclusieve en toegankelijke programma’s waarbij bewegen centraal staat!

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024