Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Wat kan de horeca samen met lokale gehandicaptenorganisaties doen om toegankelijker te worden voor mensen met een beperking? Hoe kunnen mensen met een beperking aandacht vragen voor de drempels die zij ervaren? Hoe kunnen we de horeca stimuleren om toegankelijker te worden?  

Meedoen?

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens de zes regionale netwerkbijeenkomsten die de Week van de Toegankelijkheid organiseert. U kunt zelf helpen met de organisatie of u komt gewoon naar zo’n bijeenkomst om u te laten inspireren. De bijeenkomsten zijn informatief en passend bij het onderwerp: ook gezellig!

De komende maanden is er ook een netwerkbijeenkomst bij u in de regio. Hou onze nieuwsbrieven en website www.weekvandetoegankelijkheid.nl in de gaten voor plaatsen, data en tijden.

Leuke plannen

Tijdens de netwerkbijeenkomsten laten we zien hoe u met toegankelijkheid veel winst  kunt behalen: voor mensen met een beperking én voor de horeca. Wij zorgen voor inspirerende voorbeelden. U gaat met elkaar in gesprek over de kansen die er zijn om horeca nog uitnodigender te maken voor mensen met beperkingen. Met sprekers, goede voorbeelden en genoeg tijd om samen tot leuke plannen te komen.

De avond wordt afgesloten met een toegankelijke netwerkborrel.

Aanmelden en meer informatie

Deelname is gratis. Bent u geïnteresseerd om te helpen met de organisatie van de bijeenkomst in uw plaats of andere activiteiten rondom de Week van de Toegankelijkheid van 3 t/m 8 oktober? Meldt u zich vast aan: info@weekvandetoegankelijkheid.nl 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024