Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

    • Contrast
    • Tekstgrootte
Week van de Toegankelijkheid
4 t/m 8 oktober 2021

Uit en Thuis

Iedereen kijkt uit naar het moment waarop we weer vrij en veilig erop uit kunnen. En we elkaar weer volop kunnen ontmoeten. Maar voorlopig dwingt corona ons nog steeds zo veel mogelijk thuis te blijven.

We hebben stille hoop dat in oktober het leven weer vrijwel normaal is, maar zeker is dat niet. Daarom kiezen we dit jaar voor de Week van de Toegankelijkheid een thema waarmee we alle kanten op kunnen, ook als de samenleving in oktober nog deels op slot zit. Het thema van de Week van de Toegankelijkheid 2021 is: Uit en Thuis.

Kunnen we er weer op uit, dan willen we dat iedereen dat kan! Dus vragen we aandacht voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, parken, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc.

Maar online meedoen is net zo belangrijk, ook na corona. Vorig jaar hebben we ontdekt wat er online allemaal kan. Dat willen we behouden! Dus vragen we ook dit jaar aandacht voor de toegankelijkheid van online diensten en online ontspanning. ‘Ook thuis uitgaan’ moet voor iedereen mogelijk zijn.

Wil je de 1ste nieuwsbrief van 2021 niet missen? Meld je aan als nieuwe abonnee

Nieuws

Activiteitenkaart en provincielijst

Op de activiteitenkaart staan alle aangemelde activiteiten die tijdens de Week van de Toegankelijkheid in Nederland worden georganiseerd. Je kunt ook zoeken in een lijst. De lijst is ingedeeld per provincie.

Naar provincielijst en activiteitenkaart

Organiseer je ook een activiteit? Meld deze dan zelf aan.

Activiteit aanmelden

Afbeelding activiteitenkaart

Uitgelichte activiteiten

Week van de Toegankelijkheid – 4 t/m 8 oktober 2021