Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Wil je aan de slag voor een toegankelijkere horeca in jouw gemeente? Heb je als lokaal platform een idee om tijdens de Week van de Toegankelijkheid in oktober iets te doen met het thema Aan Tafel?
Deel het plan of idee met ons! Wellicht dat er meer mensen of organisaties willen samenwerken aan de uitvoering. Aanmelden kan via de website van de Week van de Toegankelijkheid, www.weekvandetoegankelijkheid.nl of info@weekvandetoegankelijkheid.nl

Schouwlijst 

De Week van de Toegankelijheid heeft materiaal beschikbaar voor lokale organisaties om mee aan de slag te gaan voor een toegankelijke horeca. 
Met de schouwlijst in de hand kan een gehandicaptenorganisatie of andere belangenbehartiger zelf horeca-ondernemingen bezoeken. Met de resultaten uit de schouw kan het gesprek worden aangegaan met de ondernemers om ze te laten zien hoe ze hun zaak toegankelijker kunnen maken. De schouwlijst met gebruiksaanwijzing is te bestellen bij info@weekvandetoegankelijkheid.nl

Handreiking Aan Tafel!

De Handreiking Aan Tafel! staat boordevol informatie over toegankelijkheid van cafés, restaurants, hotels en andere horeca. Wat wordt van horeca-ondernemers verwacht, wat kun je zelf doen, wat zijn de regels en hoe organiseer je activiteiten?

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024