Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Verschrikkelijke Ikke 3 is de eerste grote animatiefilm met Nederlandse audiodescriptie in de Earcatch app. Dat wordt gevierd op zaterdag 22 september met een gratis voorstelling in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Reserveer nu uw kaarten!

Bij audiodescriptie beschrijft een stem wat er gebeurt op het scherm. Blinde en slechtziende mensen kunnen een film of televisieserie zo veel beter volgen. Audiodescriptie werkt via onze Earcatch app die gratis kan worden gedownload. Inmiddels staat de audiodescriptie van zo’n 100 Nederlandse films in de app.

Gratis voorstelling

Verschrikkelijke Ikke 3 is de eerste grote buitenlandse animatiefilm waarvan de Nederlands gesproken audiodescriptie via Earcatch te beluisteren is. En dat vieren we speciaal voor ouders en kids met een visuele beperking! Op zaterdag 22 september bent u van harte welkom bij een gratis voorstelling in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Broertjes en zusjes zijn ook welkom, net als vriendjes en familie. Want vieren doe je niet alleen.

Samenwerking

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt zet zich al jaren in voor meer audiodescriptie, bij films, op tv, in theaters en online. Samen met Universal Pictures Nederland en Kinepolis maken wij het mogelijk dat u met uw kind(eren) kunt genieten van een film in de bioscoop met audiodescriptie.

Meer informatie en kaarten reserveren

Heeft u of uw kind een visuele beperking? Reserveer dan snel uw gratis kaarten en neem gerust iemand mee. Mail nu naar bios@steunbartimeus.nl. Vermeld in de e-mail uw naam en hoeveel kaartjes u wilt reserveren*).
Datum: zaterdag 22 september, aanvangstijd: 10.30 uur, locatie: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Bron: Bartimeus 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024