Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

De Provincie Drenthe en de Drentse gemeenten hebben er na overleg met ervaringsdeskundigen voor gekozen om tijdens de Week van de Toegankelijkheid drie bustours te organiseren door de prachtige provincie. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd. Tijdens de bustours bezoeken we plekken en organisaties die laten zien en vertellen wat zij doen om de toegankelijkheid te vergroten.

Op woensdag 3 oktober zijn er twee tours georganiseerd. Een tour door Assen, Tynaarlo en Noordenveld en een tour door Hoogeveen-De Wolden, Meppel en Westerveld. Op donderdag 4 oktober rijdt de bus van Coevorden naar Borger-Odoorn en eindigt in Emmen. Ervaringsdeskundigen, politici en ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden. Samen kunnen zij ervaren wat toegankelijkheid betekent en belangrijker nog, hierover met elkaar in gesprek gaan.

Wilt u graag mee op één van de tours of komt u liever naar één of meerdere losse onderdelen van het programma? Dat kan door u op te geven (ook een eventuele begeleider dient zich op te geven) via de webpagina: https://fd9.formdesk.com/provinciedrenthe/aanmeldformulier_weekvdtoegankelijkheid. 

Doe dit aub zo snel mogelijk. Er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uw deelname is daarom pas zeker na bevestiging per e-mail.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Joyce Rinsampessy of Larissa Riemsma van de Provincie Drenthe via: post@drenthe.nl of 0592 – 365555.

Mede mogelijk gemaakt door: Drenthe Tours, Drents Museum, Molenduinbad Norg, Visio de Brink, Brownies & Downies Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, De Weyert, Wildlands Adventure Zoo Emmen, Stedelijk Museum Coevorden, Van Slag.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024