Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Boulevard is het fijnste en zonnigste theaterfestival in het Zuiden. Met een programma om van te watertanden! Bij Theaterfestival Boulevard vind je theater, dans, muziek en kunstvormen die niet in een hokje te duwen zijn. Van 5 tot en met 22 augustus in Den Bosch.

Toegankelijk voor iedereen

Al jaren zet Boulevard zich in om een breed en voor iedereen toegankelijk festival te zijn. Dat doen ze door zoveel mogelijk hobbels weg te nemen voor en tijdens het bezoek. Fysieke, sociale of financiële drempels worden bijvoorbeeld verlaagd door speciale aanpassingen of diensten.

Voor mensen met een kleine beurs is er een handig overzicht van gratis voorstellingen en activiteiten. Sommige voorstellingen hebben live audiodescriptie en gebarentolken. Ook zijn er goede faciliteiten voor rolstoelgebruikers. En voor bezoekers met chronische vermoeidheid, autisme of een cognitieve beperking zijn er dagprogramma’s op maat en is er een prikkelarme ruimte op het festivalterrein.

Veilig en voor ieder wat wils

Het hele festival is ingericht op anderhalve meter afstand houden, zodat je veilig kunt genieten van een mooi uitje. Bekijk hier het programma.

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024