Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

2 oktober 2023 - 14:00 - 17:00

Locatie

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Provincie

Utrecht

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator

Accessibility ism de Zonnebloem

Dit event wordt georganiseerd door Stichting Accessibility en de Zonnebloem, experts op het gebied van toegankelijkheid. Met deze workshop trappen wij de landelijke Week van de Toegankelijkheid af: hét moment om je kennis over toegankelijkheid te verdiepen. 

Wat ga je beleven?

In de 3-uur durende workshop leer je omgaan met veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid. Onze experts en ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen en tips die je gelijk kunt inzetten om de toegankelijkheid binnen jouw organisatie te verbeteren. We staan ook stil bij de wet- en regelgeving. 

Als hoogtepunt ervaar je zelf hoe het is om je met een beperking (visueel of motorisch) te verplaatsen in en rond een gebouw. Deze onvergetelijke ervaring leert je met andere ogen naar je omgeving kijken. Zo zul je zelf al veel struikelblokken kunnen signaleren. 

Wat neem je mee naar huis?

Aan het einde van de workshop weet jij waar mensen met een visuele of motorische beperking (letterlijk) tegenaan lopen én hoe jouw organisatie hiermee aan de slag kan.  

Exclusief evenement!

Deelnemen aan dit event is gratis en kan in principe alleen op uitnodiging. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Door de kleinschaligheid is er veel ruimte voor interactie. 

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst mochten er plaatsen overblijven/vrijkomen

Stuur svp een mail naar abutterlin@accessibility.nl met als onderwerp ‘wachtlijst Belevings workshop Toegankelijkheid loont dd 2 oktober’ Vermeld hierbij ook bij welke organisatie je werkzaam bent en wat je functie is. Je hoort uiterlijk 28 september of je alsnog deel kunt nemen.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024