Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2022 - 14:00 - 17:00

Locatie

gemeentehuis Veenendaal

Provincie

Utrecht

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Gemeente Veenendaal

Een conferentiemiddag waarin we met lokale organisaties, bedrijven en gemeente de staat van Veenendaal bespreken. Doel is om enerzijds mensen meer bewust te maken en anderzijds om kennis te delen over aanpassingen op een bepaald gebied. Hoofdonderwerpen zijn: openbare ruimte; gebouwen, wonen en zorg; digitale toegankelijkheid.

De dagvoorzitter, een lokale bekende uit het bedrijfsleven, geeft na zijn opening het woord aan Martine Baadenhuijsen die ons geïnspireerd zal vertellen over de veerkracht van mensen met een beperking. Natuurlijk vertelt zij ook hoe nodig het is om rekening te houden met mensen met een beperking. En kunnen we met een leuke interactieve werkvorm eventjes ervaren hoe het is om met andermans beperking te leven.

Daarna zullen de deelnemers in kleinere groepen meedoen aan een verdiepingssessie waarbij we ingaan op onderwerpen die hen specifiek raken. En waarmee zij een verschil kunnen gaan maken.

Deelname voor lokale genodigden

Deze activiteit is voor lokale genodigden. Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Fenneke van der Deijl (adviseur Diversiteit en Inclusie) via fenneke.van.der.deijl@veenendaal.nl

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024