Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

18 november 2021 - 17:00 - 18:00

Locatie

CC Amstel

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Kalpanarts

In Two Minds is een een muzikale dansvoorstelling van Kalpanarts | Kalpana Raghuraman. Deze voorstelling maakt onderdeel uit van Dance on Mute; een initiatief van Kalpanarts om voorstellingen beter toegankelijk te maken voor mensen met een gehoorbeperking.

Na de voorstelling is er een kort nagesprek met de choreograaf. Hier is op aanvraag een gebarentolk bij aanwezig, als je interesse hebt, mail dan uiterlijk één week voor de voorstelling naar danceonmute@kalpanarts.com.

Het gebruiken van fysieke trillingen in combinatie met energiek voetenwerk vanuit de Indiase klassieke dans, zijn kenmerkend voor de dansers van Kalpanarts. In de voorstelling In Two Minds zal het een leidend element zijn in de choreografie, muziekcompositie en techniek. Klanken en geluidsfrequenties zullen visueel en voelbaar worden gemaakt voor alle toeschouwers door gebruik van sub-woofers. Het gezelschap heeft daarnaast vijf feelbelts beschikbaar voor doven en slechthorenden. Deze belts zetten klanken om in trillingen waardoor het geluid voelbaar wordt gemaakt.

Meer informatie over en tickets voor de voorstelling via de site van CC Amstel.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024