Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

9 oktober 2019 - 14:00 - 16:00

Locatie

Stadsschouwburg “de Harmonie”

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Op 9 oktober 2019 organiseert de SGRD een Drive-In middag in het Meulenhuus, Bergstraat 48 Doesburg, voor alle gehandicapten en/of chronisch zieken en hun eventuele begeleiders, van Doesburg e.o.

Bent u afhankelijk van een hulpmiddel, geen probleem, deze locatie is goed toegankelijk. Wel zouden we een aanmelding zeer op prijs stellen, zodat we vooraf ongeveer weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Zij die inschrijven hebben in ieder geval toegang, voor andere is het vol-is-vol. Voor de aanmelding kunt u het formulier op onze website gebruiken. Inschrijven Drive-In

Wat gaan we deze middag doen?
In deze landelijke week van de toegankelijkheid bieden we ons jaarlijkse toegankelijkheidsrapport aan het college aan. Er wordt een leuke film vertoont en verder is er voldoende mogelijkheid om allerhande vragen te stellen aan de mensen van de SGRD. Natuurlijk zorgen wij voor de koffie/thee en dergelijke.

Op de website van de SGRD tikt de klok af naar woensdagmiddag 9 oktober om 14.00 uur, dan beginnen we maar u kunt al naar binnen vanaf 13.30 uur.
Iedereen met een scootmobiel, rolstoelfiets, rollator of ander hulpmiddel kan eventueel naar binnen rijden.

Toegang is, uiteraard, gratis net als de koffie en thee. Wij hopen velen van u die middag te mogen begroeten en er een gezellige middag van te maken.

 

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024