Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2023 - 18:00 - 22:00

Locatie

X – Building 37

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator


Voel je gesterkt om te doen wat je eerst dacht dat te moeilijk was en doe mee aan dit inspirerende evenement waar je geïnspireerd wordt om te dansen zoals je nooit voor mogelijk had gehouden!

Het evenement is verdeeld in twee hoofdonderdelen. Het eerste deel wordt grotendeels geleid door Redouan, een lichamelijk gehandicapte breakdancer. Hij geeft een motiverende presentatie gevolgd door een korte break dance workshop. Het doel van dit deel is om jullie allemaal te inspireren om dingen te kunnen doen die jullie eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.
Voor het tweede deel is er een korte pauze van 15 minuten. In die tijd verhuis je naar het tweede deel.

Het tweede deel staat onder leiding van Student Onbeperkt.
Gemotiveerd? Doe mee met de blindgevouwen dansworkshop! Deze workshop is voor maximaal 15 personen om de veiligheid te waarborgen. Geïnspireerd? Maak gebruik van je artistieke vaardigheden en doe mee aan de creatieve workshop!. Door middel van kunst kun je uitdrukken wie je wilt worden.
Ondertussen kan iedereen aanschuiven bij het open avondgesprek in de huiskamer, om bij te kletsen maar ook om het eerste deel te bespreken. Tijdens dit deel van de avond zijn er enkele hapjes verkrijgbaar.

Toegankelijkheid

Het evenement vindt plaats in Freetown, dat bereikbaar is met de lift. Als je naar de Theatre Hall wilt gaan, moet je naar de lift bij de ingang van Cafe X gaan, door de kantoren van X naar de Freetown Foyer waar je de tweede lift naar de Theatre Hall kunt nemen. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze gastheren bij de ingang.

Inschrijving

Woensdag 05/10 | 18:00-19:30 / 18:00-22:00 | Theaterzaal, Freetown Foyer, Freetown 404, Freetown Woonkamer | Gratis! | in samenwerking met Student Onbeperkt

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024