Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

17 oktober 2020 - 10:00 - 18:00

Locatie

Ouwehands Dierenpark

Provincie

Utrecht

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Beleef Ouwehands Dierenpark met blindentolken.

Vind jij olifanten en tijgers ook zo leuk? Kom dan op zaterdag 17 oktober naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Want dan zorgen de blindentolken van ‘Komt het Zien!’ voor audiodescriptie zodat ook alle kinderen en ouders met een visuele beperking niets missen! Dit onvergetelijke dagje uit wordt, in samenwerking met het Bartiméus Fonds, georganiseerd in het kader van de Week van de Toegankelijkheid.

In Ouwehands Dierenpark draait alles om de dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Je kijkt je ogen uit! En als je niet goed kunt zien? Dan is er op 17 oktober live audiodescriptie. Audiodescriptie vertelt aan mensen die het niet zien, wat er gebeurt. Dat kan bij televisie en film, online video én live in het theater of in de dierentuin! Je mist niets meer, want de blindentolken beschrijven alles. Ze zijn ook bij attracties zoals de zeeleeuwenshow, dus zorg dat je erbij bent.

Tickets

Het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor meer audiodescriptie voor iedereen die slechtziend of blind is. Daarom nodigt het Fonds je uit om op 17 oktober voordelig kennis te komen maken met audiodescriptie. Entreetickets kosten die dag slechts € 12,50 per persoon, kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen, maar moeten wel aangemeld worden. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.komthetzien.nl/ouwehand

Wees er snel bij!

Meld je snel aan, want vol is vol! Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Nadat je je hebt aangemeld moet je een tijdslot reserveren, informatie hierover vind je op de aanmeldpagina. www.komthetzien.nl/ouwehand
Ouwehands Dierenpark houdt zich aan de richtlijnen rondom covid-19 en heeft zich gecommitteerd aan het veilig samen uit protocol jointprojects.nl/community.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024