Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

6 oktober 2020 - 13:00 - 15:00

Locatie

online

Provincie

Zuid-Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Digitalisering van de overheid biedt niet alleen kansen voor een betere dienstverlening maar is in het algemeen ook een belangrijk instrument voor een open, transparante overheid.

Team Chatbot ontwikkelt een virtuele assistent voor de hele overheid, die inzetbaar is voor 17 miljoen inwoners. Deze virtuele assistent is persoonlijk en intelligent, kan vragen beantwoorden en andere producten routeren naar de juiste kanalen (live chat, websites en andere portalen). De pilot richt zich in eerste instantie op het geautomatiseerd doorgeven en het verwerken van verhuizingen; het meest aangevraagde proces.

Het team Chatbot gemeenten gaat in deze sessie het gesprek aan met experts en ervaringsdeskundigen of de manier van communicatie van de virtuele assistent en het type kanaal (chat / voice) gaat helpen bij het meer digitaal toegankelijk maken van de dienstverlening van de overheid.

Wilt u deelnemen deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden via: https://werkenaaneenoverheid.pleio.nl/events/view/54479197/fieldlab-chatbot-en-digitale-toegankelijkheid-we-vragen-het-de-experts-en-gebruikers

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024