Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2020 - 13:00 - 14:30

Locatie

Online

Provincie

Zuid-Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Er bestaan vele initiatieven , communities en organisaties die aan de slag zijn met duidelijke, begrijpelijke en toegankelijke dienstverlening waarbij de gebruiker centraal moet staan. Dat is goed nieuws!

Waar de een werkt aan bewustwording, is de ander meer gericht op daadwerkelijke transformatie. Waar de één meer werkt vanuit het perspectief van de gebruiker, richt de ander zich meer op de techniek of praktische uitvoering. Tegelijkertijd bedienen we vaak dezelfde doelgroepen én hebben we overlappende doelstellingen en activiteiten. Dat kan meer integraal en in onderlinge samenhang dan wat we nu doen!

Op het fieldlab willen we graag in gesprek hoe we meer vanuit een gezamenlijke samenhangende agenda de urgente vraagstukken rondom duidelijke, begrijpelijke en toegankelijke digitale dienstverlening kunnen oppakken.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden via: https://werkenaaneenoverheid.pleio.nl/events/view/54479200/fieldlab-verkenning-gezamenlijke-ambities-voor-duidelijke-begrijpelijke-en-toegankelijke-digitale-dienstverlening

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024