Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

9 oktober 2020 - 09:00 - 17:00

Locatie

FindMyApps project

Provincie

Noord Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


VUmc is op zoek naar mensen met lichte dementie of Mild Cognitive Impairment die het leuk vinden deel te nemen aan het FindMyApps project.

FindMyApps is een handig digitaal keuzehulpmiddel (app), met bijbehorende gratis tablet training, om gemakkelijk dementievriendelijke apps voor op de tablet te vinden die het dagelijks functioneren kunnen ondersteunen en leuke activiteiten bieden. FindMyApps is samen met mensen met dementie en mantelzorgers ontwikkeld door Saxion Hogeschool, VU medisch centrum en Radboudumc.

De onderzoekers gaan nu na of FindMyApps, vergeleken met normaal tabletgebruik, voordelen biedt bij het organiseren van het eigen leven, de sociale participatie en deelname aan activiteiten.

Doet u ook mee?

Bent u geïnteresseerd in deelname of kent u iemand voor wie FindMyApps nuttig kan zijn? Kijk dan voor meer informatie op de website: findmyapps.onderzoek.io/ of neem contact op met onderzoeker David Neal (d.n.neal@amsterdamumc.nl, tel: 020-788 4512). Geinteresseerden kunnen zich vanaf heden opgeven en het project loopt door in 2021/2022. Deelname is gratis. Heeft u geen tablet dan kunt u er een in bruikleen krijgen vanuit het project.

En ook op 15 en 20 oktober kun je meedoen.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024