Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2021 - 14:00 - 20:00

Locatie

H20 Esports Campus

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

CrippleX Entertainment

Evenement ‘Gamen zonder drempels’ in H20 Esports campus

Op dinsdag 5 oktober is in H20 Esports Campus het gratis toegankelijke evenement ‘Gamen zonder drempels’. Deze dag wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Toegankelijkheid. Het evenement kon vorig jaar vanwege corona helaas niet doorgaan. Dit jaar probeert de organisatie het opnieuw. Mensen met een beperking (vanaf 8 jaar) kunnen zonder drempels gaan gamen. Bezoekers die zich aanmelden mogen één begeleider meenemen en nog een gast, bijvoorbeeld een familielid of een vriend(in).

Er zijn drie tijdsloten: tussen 14:00 tot 16:00 uur, tussen 16:00 tot 18:00 uur en tussen 18:00 tot 20:00 uur. Er is ruimte voor 100 personen per tijdslot. Het evenement is gratis en bezoekers krijgen twee bonnetjes voor een drankje en een bonnetje voor een hapje. Reserveren is noodzakelijk en kan via Stichting CrippleX Entertainment.

Activiteiten

  • Virtual Reality – Duik in een nieuwe wereld met een VR set. Loop rond in een landhuis hoog in de bergen, sla blokjes kapot op de maat via het spel Beat Saber of neem het tegen elkaar op met virtueel lasergamen!
  • Esports Wall – Interactief sporten met allerlei verschillende mini games op een eigen veld. Probeer de highscore te halen of versla je tegenstander met spellen zoals voetbal, darten, space invaders en veel meer!
  • F1 Sim Racing – Zet je schrap voor je eerste Formule 1 avontuur in één van de tien racing seats Race met elkaar op een professioneel circuit, pak pole position en wees sneller dan de rest!
  • Playstation – Op de Playstation vindt je leuke, toegankelijke spellen zoals het autovoetbalspel Rocket League of het vechtspel Street Fighter. Pak de controller en neem het op tegen je buurman/buurvrouw!
  • Rabo Esports Stadium – Muziek via het spiksplinternieuwe geluidssysteem van Bose en eventuele videoweergave op 30m2 aan LED schermen. Op de stage kan een duel worden uitgevoerd in Virtual Reality!

Locatie: H20 Esports Campus, Spinnekop 2-3, 1444 GN Purmerend.

Klik hier om je aan te melden.
Vragen of opmerkingen telefonisch via: 085 – 1304 921
Of stuur een e-mail naar infocripplex@xs4all.nl

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024