Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

6 oktober 2020 - 14:00 - 20:00

Locatie

Gamehal H20

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Ook mensen met een beperking moeten gebruik kunnen maken van de digitale wereld. De week van de Toegankelijkheid heeft dit jaar als thema ‘digitale toegankelijkheid’. Daarom mag jij op 6 oktober gratis gebruik maken van Gamehal H20.

Programma; wat ga je doen?
•Virtual Reality – Duik in een nieuwe wereld met een VR set. Loop rond in een landhuis hoog in de bergen, sla blokjes kapot op de maat via het spel Beat Saber of neem het tegen elkaar op met virtueel lasergamen!
•Esports Wall – Interactief sporten met allerlei verschillende mini games op een eigen veld. Probeer de highscore te halen of versla je tegenstander met spellen zoals voetbal, darten, space invaders en veel meer!
•F1 Sim Racing – Zet je schrap voor je eerste Formule 1 avontuur in één van de tien racing set ups. Race met elkaar op een professioneel circuit, pak pole position en wees sneller dan de rest!
•Playstation – Toegankelijke spellen zoals Rocket League en een vechtgame zoals Street Fighter is hier speelbaar. Pak de controller en neem het op tegen je buurman/buurvrouw!
•Rabo Esports Stadium – Muziek via ons spiksplinternieuwe geluidssysteem van Bose en eventuele videoweergave op 30m2 aan LED schermen. Op de stage kan een duel worden uitgevoerd in virtual Reality!

Meer informatie
Wil je meer weten over het programma op 6 oktober? Check http://stichtingcripplexentertainment.nl/gamen-zonder-drempels-in-h20 of bel met 085 1304 921.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024