Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

2 oktober 2023 - 15:15 - 17:00

Locatie

NU gebouw, 4e etage

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Vrije Universiteit Amsterdam

In de hybride studio zal Birsen Basar een keynote lezing geven over haar eigen ervaringen als student met autisme en als autisme coach. Birsen schreef meerdere boeken over autisme, heeft inhoudelijke kennis maar is ook niet bang om haar mening te geven. Eerder was zij al te horen in onze podcast ‘Onbelemmerd leren op de VU’. Na de keynote zal een paneldiscussie worden geopend waaraan een student en een medewerker van de VU aanschuiven. Samen met het publiek bespreken we hoe verhalen zoals die van Birsen samenkomen met de toegankelijkheid en inclusie van de VU. Wat gaat er goed en wat gaat er mis? Hoe kunnen we dingen veranderen? Dit soort vragen zullen aan bod komen dus zorg dat je er bij bent!

In de hybride studio is beperkt plek maar daar tegenover staat dat het gehele evenement live te zien zal zijn én zal worden opgenomen om op een later moment terug te kijken. Bij genoeg animo is er een onderwijsruimte beschikbaar om samen te kijken naar het evenement.

We proberen dit evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Heb je specifieke behoeften? Laat het ons weten door te mailen naar infopuntsmf.soz@vu.nl.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024