Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

8 oktober 2021 - 10:30 - 12:30

Locatie

Beeldenterras

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

BKOR en SIR

BKOR en SIR presenteren op 8 oktober de Kunstroute Rotterdam – van Westersingel naar Wilhelminapier. Door een samenwerking met stichting Oren en Ogen Tekort is deze route toegankelijker gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Middels een QR-code kun je tijdens de route bij alle 30 beelden een beeldbeschrijving beluisteren op je eigen telefoon. Tijdens een wandeling langs een deel van deze route vertelt onze gids je hoe dit werkt en laat het je ervaren. Een ervaring die leuk is voor iedereen. Want of je nu wel of niet goed kan zien, je gaat in ieder geval anders kijken naar kunst op straat.

De tour is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam – Rotterdam Onbeperkt

Wil jij getuige zijn van de start van Beeld in Geluid in Rotterdam en de overhandiging van de eerste routekaart? Schrijf je dan in voor deze wandeling. Er is maar een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij. We beginnen op het Beeldenterras, bij het beeld l’Homme qui Marche. Het beeldenterras ligt tegenover Westersingel 45.

Er zijn op 8 oktober twee wandelingen. Tijdens de openingswandeling van 10:30 tot 12:30 uur zullen er opnames gemaakt worden. Kom je liever niet in beeld, schrijf je dan in voor de wandeling van 13.30 tot 15:00 uur.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024