Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

1 oktober 2023 - 14:30 - 16:00

Locatie

DNK Theater

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Theater met Tolk

Met 2 tolken Nederlandse Gebarentaal en Schrijftolken

MAMMA MIA!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. De hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer als Donna, Soraya Gerrits als Sophie en René van Kooten als Sam.
 
Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om, op een zonnig Griekse eiland, door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes…
 
De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een echte sensatie. Wereldwijd werd de musical door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf 27 september zal deze gloednieuwe versie vijf dagen lang te zien zijn in De Nieuwe Kolk!
 
De voorstelling is zaterdag 30 september te beleven voor mensen met een visuele beperking, en op zondag 1 oktober voor mensen met een gehoorbeperking. Zie onderaan deze pagina voor meer informatie.
 
Kaarten voor mensen met een gehoorbeperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service, via een mail te sturen met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten en wat voor tolk je nodig hebt: een schrijftolk of tolk NGT naar contact@dnk.nl
 
Datum:  Zondag 1 oktober 2023
Tijd: 14:30 uur
Prijs: €69.00
Locatie: DNK Theater
                      Weiersstraat 1
                      9401 ET Assen
Tolken: Mirjam Stolk en Mauricio de Kok
Schrijftolken:  Vera Klootwijk en Clarissa van den Elzen
Tickets kopen: mail naar contact@dnk.nl
Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024