Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

9 oktober 2021 - 10:30 - 16:30

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Ongehinderd

Altijd al eens een toertocht willen rijden? Niet om de snelheid maar wel om de prachtige landelijke vergezichten, de kronkelende weggetjes, het plezier om de routeopdrachten, de spanning van het spel, gezelligheid tussen de chauffeur en navigator en het contact met andere deelnemers? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 9 oktober wordt de eerste editie van ‘de MKB Toegankelijke Toertocht’ gereden, georganiseerd vanuit het programma MKB Toegankelijk. Tijdens deze toertocht door het prachtige landschap van het Rijk van Nijmegen en Berg en Dal kan je genieten van de mooiste en meest toegankelijke plekjes van één van de mooiste bos- en heuvelachtige gebieden van Nederland.

Tijdens de toertocht, waarbij je onderweg opdrachten oplost, ontdek je wat de mooie en goed toegankelijke plekken in de omgeving zijn. Je maakt hiervoor gebruik van eigen (aangepast) vervoer. Nodig een collega, een vriend(in), of familielid uit om samen de route te rijden. Zo kan je verdelen wie de chauffeur is en wie de navigator.
Bij aanvang ontvang je een door een route-expert ontwikkeld routeboek met instructie en diverse leuke opdrachten, een heerlijke lunch op een prachtige locatie en natuurlijk kans op gave prijzen!

Heb je interesse om mee te doen? Meld je snel aan voor de ‘MKB Toegankelijke Toertocht’ want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!

De kosten voor deelname zijn slechts €10,- per persoon (= €20,- per koppel/auto).
Omgeving: Rijk van Nijmegen

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via mkbtoegankelijk@ongehinderd.nl.

 

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024