Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

9 oktober 2019 - 14:00 - 15:00

Locatie

Stedelijk Museum Kampen

Provincie

Overijssel

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Belevingsrondleiding in het Stedelijk Museum, voor Blinden en Slechtzienden.

Het Stedelijk museum Kampen biedt in de week van de Toegankelijkheid de mogelijkheid voor blinden en slechtzienden om een bezoek te brengen en toch een impressie krijgen door o.a. begeleiding en spraak. Dit is uniek, het museum wordt daarin ondersteund door Stichting KUBES Kunst en cultuur voor blinden en slechtzienden, welke ervaring hebben om mensen met een visuele Handicap toch een museum bezoek te laten ervaren en daardoor e.e.a. te weten komen over de werken en het aanbod.

Mensen met een visuele beperking die tijdens de Week van de toegankelijkheid een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum Kampen kunnen op woensdag 9 oktober om 14.00 uur na aanmelding deelnemen aan een belevingsrondleiding. Zo kunnen ook zij dankzij onder andere begeleiding en spraak alles te weten komen over de werken die in het Stedelijk Museum Kampen zijn. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Het is de bedoeling de belevingsrondleiding ook na de week van de Toegankelijkheid aan te blijven bieden.

Deelnemen?

Wilt u deelnemen aan de belevingsrondleiding? Meldt u dan uiterlijk dinsdag 8 oktober aan. Dat kan via e-mail stedelijkmuseum@kampen.nl of telefonisch via 038-331 73 61.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024