Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

6 oktober 2022 - 10:30 - 12:00

Locatie

Landgoed Waardenburg Neerijnen. Startlocatie parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen

Provincie

Gelderland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator


Geniet van het prachtige landgoed Waardenburg Neerijnen. Te voet of met een rolstoel. Dit landgoed, met goed begaanbare paden, ligt in de uiterwaarden langs de Waal. Er ligt een eeuwenoud kasteel plus een parkbos, boomgaarden en weilanden, die deels zijn omgeven door houtwallen en loofbos.

In Neerijnen staat Huis Neerijnen, tot 1970 bewoond door de familie Van Pallandt. Zij waren de laatste particuliere eigenaren van het landgoed. Inmiddels is het complete landgoed eigendom van het Geldersch Landschap en Kasteelen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk (ook voor begeleiders).

Tip van de boswachter: de boswachters verzorgen alleen de excursie. Mocht je begeleiding nodig hebben, dien je die zelf mee te nemen. Begeleiders moeten ook een ticket reserveren. Dit ticket is gratis. Deze wandeling maakt deel uit van het programma voor de Week van de Toegankelijkheid. Bekijk de pagina voor achtergrondinformatie en een overzicht van alle activiteiten bij Geldersch Landschap & Kasteelen op www.glk.nl/toegankelijk-voor-iedereen.

Informatie over de excursie:
Bert Vos 06 19 71 72 55

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024