Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2022 - 14:00 - 16:00

Locatie

Parkeerplaats de Schaapskooi Loenen

Provincie

Gelderland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Geldersch Landschap & Kastelen

Bij Geldersch Landschap & Kastelen organiseren de boswachters een scootmobieltocht over de Loenermark. Dit gebied leent zich hier uitstekend voor. Er zijn redelijk verharde paden, mooie uitzichten en misschien ontmoeten we de schaapkudde. De tocht is ongeveer 8 km lang en duurt ca. 2 uur. De boswachters fietsen mee.
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Reserveren kan op www.glk.nl/activiteiten/excursie/scootmobieltocht

Scootmobiel met volle accu

Tip van de boswachter: Zorg zelf voor een scootmobiel met volle accu. De boswachters verzorgen alleen de excursie. Mocht je begeleiding nodig hebben, dien je die zelf mee te nemen. Begeleiders moeten ook een ticket reserveren. Dit ticket is gratis.

Deze wandeling maakt deel uit van het programma voor de Week van de Toegankelijkheid bij Geldersch Landschap & Kasteelen. Op www.glk.nl/toegankelijk-voor-iedereen vind je achtergrondinformatie en een overzicht van alle activiteiten.

Voor vragen over de excursie: Herman Heskamp 06 16 86 23 94

De startlocatie is:

Parkeerplaats de Schaapskooi
Droefakkers
7371 CP Loenen

Als je online een ticket boekt en jouw mailbox is gekoppeld aan je agenda, let dan op! Deze vult namelijk automatisch ons hoofdkantoor in als locatie; huis Zypendaal in Arnhem. Dit is niet de start locatie.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024