Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

16 oktober 2019 - 13:00 - 18:00

Locatie

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


We hebben schitterende natuur in Nederland. Daar willen we graag met jou van genieten! Daarom nodigen we je van harte uit om op 16 oktober naar Bezoekerscentrum Oisterwijk te komen. Om een middag te genieten van de natuur en allerlei activiteiten.

Meld jezelf en je gezelschap hier aan voor dit gratis evenement.

Bij Natuurmonumenten vinden we het heel belangrijk dat de natuur toegankelijk is voor iedereen. Het doel om veertig natuurgebieden en tien speel­natuurplekken aan te passen is bijna bereikt en hier zijn we heel blij mee. Om dit te vieren organiseren we een prachtige middag in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. We vinden het geweldig als je daarbij aanwezig kunt zijn. Centraal staat het thema: ‘Onbeperkt Genieten’. We gaan er een fijne middag van maken!

Je kunt zelf het gebied verkennen via de toegankelijk gemaakte Groot Speijck route. Of je kunt met de kinderen spelen in de toegankelijk gemaak­te Speelnatuur van OERRR. Er zijn ook diverse activiteiten: met een gids op pad, deelnemen aan een workshop of een kinderactiviteit in de speelnatuur. De feestelijke middag sluiten we af met een hapje en een drankje.

De natuur toegankelijk maken kunnen we niet alleen. Dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij hebben wij samen met Groen en Handicap, de Speeltuinbende, HandicapNL en Het Gehandicapte Kind de afgelopen drie jaar tientallen natuurgebieden en speelnatuurplekken toegankelijk gemaakt. Met hulp van Ieder(in), de organisator van de Week van de Toegankelijkheid, willen we hier nu grote bekendheid aan geven.

https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-oisterwijk/agenda/kom-onbeperkt-genieten-de-oisterwijkse-bossen#2019-10-16T13:00

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024