Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Op de afbeelding staat links een blinde man met een geleidestok en geleidehond, in het midden staat een vrouw en rechts op de afbeelding zit een vrouw in een rolstoel. Boven hen staan tekstballonnen met symbolen; van een geleidehond, een gehandicaptenparkeerplaats en een toegankelijk toilet.
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

9 oktober 2019 - 09:00 - 17:00

Locatie

Landelijk

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Tijdens de Ongehinderd Testdag op woensdag 9 oktober gaan honderden mensen met en zonder beperking op pad om leuke, toegankelijke locaties door het hele land te testen en in kaart te brengen. De focus ligt daarbij vooral op culturele locaties als musea, theaters en bioscopen, maar ook op natuurgebieden, hotels en andere overnachtingsmogelijkheden. Iedereen kan heel eenvoudig meedoen, door een beoordeling te plaatsen in de Ongehinderd app. Zo brengen we samen de toegankelijkheid van locaties in kaart.

Ook als je op woensdag 9 oktober geen tijd hebt, kun je toch meedoen met de Ongehinderd Testdag. Je kunt namelijk vanaf 25 september al beoordelingen plaatsen in de app en zo kans maken op een ontspannen weekendje weg.

Bekijk voor alle informatie www.ongehinderd.nl/testdag

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024