Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

25 september 2020 - 09:00 - 17:00

Locatie

Ongehinderd Testdag

Provincie

Noord-Brabant

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Gezien de huidige situatie met het coronavirus zal de Testdag er dit jaar anders uitzien dan voorgaande edities. Wij sluiten aan bij het thema van de Week van de Toegankelijkheid door de focus te leggen op digitale informatievoorziening over de toegankelijkheid. Deze informatie is, zeker in deze tijd, van groot belang voor mensen met een beperking om een (toekomstig) uitje te kunnen plannen.

Concreet houdt het in dat we dit jaar geen fysiek evenement zullen organiseren. Samen met gemeenten roepen we (online) zoveel mogelijk inwoners en bezoekers met een beperking op om leuke en toegankelijke (vrijetijds)locaties aan te melden. Uit de aanmeldingen kiezen we de beste locatie uit, hier komt dan rondom de Week van de Toegankelijkheid een keurmeester van Ongehinderd langs om deze locatie in kaart te brengen. Alle informatie wordt toegevoegd in de Ongehinderd app, zodat meer mensen er hier Ongehinderd op uit kunnen gaan.

Doe ook mee met de Ongehinderd Testdag en meld jouw favoriete locatie aan! Geef vóór 25 september jouw favoriete toegankelijke locatie online door via community@ongehinderd.nl. Vermeld hierbij de volgende informatie:
* Volledige naam van de locatie
* Plaatsnaam
* Waarom je deze locatie aanmeldt. Wat maakt deze locatie goed toegankelijk?
Wie weet wordt deze locatie uitgebreid in de Ongehinderd app weergegeven.

Bekijk voor meer informatie: www.ongehinderd.nl/doe-ook-mee-met-de-ongehinderd-testdag

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024