Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

15 oktober 2021 - 00:00

Locatie

PMB Eersel

Provincie

Noord Brabant

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Platform voor Mensen met een Beperking gemeente Eersel

Iedereen wandelt MEE! Jong & oud, met & zonder beperking.

Op vrijdag 15 oktober wordt officieel het eerste toegankelijk ommetje geopend dat via het wandelknooppuntensysteem loopt.

Het toegankelijk ommetje ”Eersel” is vindbaar en zichtbaar via het wandelknooppuntennetwerk, de wandelknooppuntenkaarten en diverse websites, zoals VisitBrabant Routebureau, VisitEersel en PMB Eersel. Je wandelt het ommetje van het ene naar het andere genummerde knooppunt met een speciaal bordje met een rolstoelsymbool (groen, gele pijl). Dit toegankelijk ommetje “Eersel” is ca. 4 km lang en loopt langs de mooiste plekjes van het dorp Eersel.

Toegankelijk ommetje: Een goed begaanbaar wandelpad. Een pad, dat te gebruiken oftewel toegankelijk is, voor onder meer mensen met een beperking (in een rolstoel, met rollator, slechtziend enzovoort) tot mensen die graag een ommetje met een kind in een buggy of kinderwagen willen maken.

U bent welkom om deze toegankelijke wandeling te lopen wanneer u ons prachtige dorp bezoekt. De wandeling neemt u mee langs speciale plekjes in Eersel (historische kern en groene (buiten)gebied).

PMB Eersel
Platform voor Mensen met een Beperking gemeente Eersel
www.pmbeersel.nl

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024