Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

10 oktober 2019 - 11:00 - 14:00

Locatie

Kampina

Provincie

Noord-Brabant

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Foto van vliegenzwammen.
Foto van vliegenzwammen.

 

Paddenstoelen zien op 10/10

De herfst is een van de mooiste seizoenen in de natuur. De fascinerende vormen en kleuren van paddenstoelen dragen daar zeker aan bij. Daar willen wij iedereen van laten genieten. Daarom staat op 10 oktober, in de Week van de Toegankelijkheid, de Van Tienhovenroute op de Kampina in het teken van paddenstoelen. Natuurmonumenten organiseert deze activiteit in samenwerking met het gehandicaptenplatform ‘s-Hertogenbosch en de reumavereniging Eindhoven.

Starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur

Je wandelt zelf de route van 2,5 km. Onderweg kom je boswachters tegen die je meer vertellen over het natuurgebied en je kennis laten maken met verschillende paddenstoelen. Halverwege kom je op een prachtig duin dat uitkijkt over de Zandbergse vennen. Hier wacht een verwarmende traktatie.

Praktische informatie

Iedereen is welkom bij deze activiteit. De route is door de halfverharding ook geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn en voor rolstoelen en scootmobielen. Langs de route staan meerdere banken om uit te rusten en bij de parkeerplaats wordt voor deze dag een rolstoeltoegankelijk toilet geplaatst. Vergeet je niet aan te melden via de aanmeldknop op deze pagina. Reserveer voor iedereen die meegaat!

Reserveren via de website van Natuurmonumenten.

Week van de Toegankelijkheid

Onbeperkt genieten van de natuur? In de Week van de Toegankelijkheid organiseren de boswachters van Natuurmonumenten op meer dan 20 locaties activiteiten voor mensen met een beperking.

Bekijk hier alle activiteiten van Onbeperkt genieten in de natuur

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024