Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

8 oktober 2020 - 12:30 - 16:30

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Met ervaringsdeskundigen vanuit het brede spectrum van beperkingen (lichamelijk, cognitief en zintuigelijk) gaan we met een aantal deelnemende organisaties uit de community (HandicapNL, Joint Projects, Ongehinderd en de Zonnebloem) een parkbezoek brengen aan De Leemkule te Hattem. Het programma heeft een interactief karakter en is bedoeld om een globale screening van de toegankelijkheid van de Leemkule te doen. De inzichten van de ervaringsdeskundigen en professionals worden aan eind van de middag gedeeld met de directie. Het doel van de middag is bewustwording op het thema ‘toegankelijkheid’ creëren.

Voor meer informatie over de community en over deze activiteit, neem contact op met de initiatiefnemer/kwartiermaker Karin Stiksma (karin@jointprojects.nl en 06 19057019) en neem een kijkje op de website: https://jointprojects.nl/community

De community wordt financieel mogelijk gemaakt door: het Bartiméus Fonds, de Zonnebloem, Ministerie van VWS, VNO-NCW/MKB NL, HandicapNL en het Gehandicapte Kind.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024