Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

7 oktober 2023 t/m 8 oktober 2023 - 19:30 - 02:00

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Popronde x Superkracht

Popronde x Superkracht

Popronde en Superkracht stappen tijdens de Week Van De Toegankelijkheid samen in de tourbus! Tijdens Popronde Den Bosch (6 oktober) en Popronde Haarlem (7 oktober) is Team Superkracht aanwezig om Popronde te ondersteunen bij allerlei productionele, technische en promotionele werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van het festival.

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar tussen begin september en eind november plaatsvindt in meer dan veertig steden door het hele land. In elke stad treedt hét opkomende muzikale talent van Nederlandse bodem op, verspreid over tientallen uiteenlopende podia. Of het nou een café, galerij, theater, platenzaak, kerk, poppodium of zelfs een kapperszaak is; tijdens Popronde zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en wordt het stadscentrum omgetoverd tot festivalterrein!

Superkracht ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Zij werken met een tal van evenementen, festivals, poppodia en theaters. Samen maken zij ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters van team Superkracht. Tijdens Popronde Haarlem versterkt Superkracht de lokale Popronde crew op veel locaties; met 42 optredens verspreid over 16 locaties valt er van alles te beleven! Check hier het volledige programma van Popronde Haarlem. Hier kan je ook de rolstoeltoegankelijkheid van de locaties inzien.

NB: Omdat Popronde & Superkracht gebruik maken van externe, onafhankelijke locaties, kunnen zij niet overal volledige toegankelijkheid garanderen. Kijk van tevoren goed welke locaties je wil bezoeken en in welke mate deze toegankelijk zijn. Heb je hierbij hulp nodig, of heb je andere vragen? Mail dan naar toegankelijkheid@popronde.nl!

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024