Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

6 oktober 2020 - 13:00 - 13:30

Locatie

Stichting Oren en Ogen Tekort

Provincie

Zuid Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Waar denk jij aan bij Rotterdam als je je ogen sluit? De drukke straten met trams die rinkelen en het geroezemoes van mensen. De bedrijvigheid rondom de Maas, met de watertaxi die over de golven scheert en de scheepstoeter die zijn vertrek aankondigt? Of juist de unieke sfeer van de oase, het Park. Rotterdam met je ogen dicht komt tot leven in de audiotour van Joan. Een stadsgids die zelf slechtziend is. Zij vertelt je wat ze voelt, ruikt en hoort als ze een van de unieke plekken van de stad bezoekt. Laat je verrassen en ontdek al luisterend welke plek ze jou laat beleven met alle zintuigen.

Speciaal voor de week van de toegankelijkheid, kun je de stad beluisteren in een audiotour.
Meld je aan. Je krijgt vervolgens een inlogcode en vanuit je luie stoel luister je hoe onze gids Joan een parel van Rotterdam ontdekt. Zij laat je in een half uur een unieke plek in Rotterdam beleven. Laat je meevoeren en hoor hoe zij deze plek voelt, ruikt en ervaar zelf de unieke geluiden. Je hoeft alleen te zorgen dat je internetverbinding hebt en er lekker bij kan zitten. Ga je mee de stad ontdekken met Joan?

Luister je met ons mee?

Aanmelden op https://www.orenenogentekort.nl/rotterdam-met-je-ogen-dicht/
De audiotour is te beluisteren vanaf 6 oktober om 13.00 uur
Duur 30 minuten

Deze wandeling wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Gemeente Rotterdam – Rotterdam Onbeperkt en is daarom gratis te beleven

Voor vragen neem gerust contact met ons op:
info@orenenogentekort.nl
tel. 06-15616136

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024