Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

6 oktober 2018 - 13:00

Locatie

Roermond

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


De dag wordt georganiseerd door Stichting Sportdag Roermond, PSW Vrije Tijd, Daelzicht, Iedereen Kan Sporten Midden Limburg, Stichting Gehandicapten Platform Roermond, de Mutsaersstichting en Sportservice Roermond.

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt in en rondom sporthal Jo Gerris de sport- & speldag plaats voor iedereen met een beperking. Je kunt daar gratis kennismaken met verschillende sporten voor mensen met een beperking. Deelname is gratis en aanmelden kan via

  • Om 13.00 uur start de gezamenlijke warming up. Vervolgens zullen verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving het activiteitenprogramma verzorgen waar iedereen aan kan deelnemen. Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten waaraan iedereen mag deelnemen, dus neem je gezellig iemand mee! Er is een springkussen, een knutselhoek, er kan gevoetbald worden maar ook een potje Boccia worden gespeeld.
  • Van 14.00 tot 15.00 uur is er een zwemactiviteit. in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerris hal.
  • Omstreeks 16.00 uur komt het actieve gedeelte ten einde en sluiten we de dag op feestelijke wijze af.
    De toegang is gratis.
www.ikkansporten.nl
Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024