Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

7 oktober 2023 - 19:30 - 23:00

Locatie

Venture Café

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Rotterdam Onbeperkt

Annemarie Nodelijk is de initiatiefneemster van ‘Blinde liefde voor salsa’. In 2012 is zij begonnen met het aanbieden van non-visuele danslessen. Kort daarvoor werd zij plotseling slechtziends door een hersentumor. Het viel haar op dat ze als slechtziende niet makkelijk meer kon meedoen aan dansactiviteiten.

”Als dochter van een Antilliaanse moeder en een Hollandse vader stond bij ons thuis altijd de muziek aan en was het swingen geblazen. Dit brengt veel positieve energie en dat wil ik tijdens onze danslessen de deelnemers laten ervaren. Het belangrijkste is dat iedereen met een glimlach op zijn gezicht weggaat, want dan is mijn ‘missie’ geslaagd en voel ik me een rijker mens.”

Laat je deze avond inspireren door de verschillende verhalen van mensen die hun dromen hebben weten om te zetten naar doelen. Sommige met een visuele uitdaging, maar dat heeft hun niet beperkt. De avond zal gehost worden door Sander de Kramer. De Spoken Word artiest van de avond is Michline Plukker.

De avond eindigt met een salsaworkshop+ feest, want ‘Blinde liefde voor salsa’ viert haar 12,5 jaar bestaan. Om dit gezamenlijk tot een feest te maken brengt DJ El Pequeño Loco de gezellige muziekvibe.

Meld je aan door een mail te sturen naar wb.philipsen@rotterdam.nl

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024