Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

26 oktober 2019 - Hele dag

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Beleef de betovering in Sprookjeswonderland met blindentolken

Vind je kabouters en sprookjes ook zo leuk? Kom dan in de herfstvakantie naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Op zaterdag 26 oktober zorgen de blindentolken van Komt het Zien! met live audiodescriptie voor een onvergetelijke dag. In het kader van de Week van de Toegankelijkheid wordt samen met Bartiméus Fonds dit dagje uit georganiseerd voor iedereen met een visuele beperking.

Een geweldig leuk dagje uit in de herfstvakantie. In pretpark Sprookjeswonderland draait alles om sprookjes en kabouters. Een uitje voor families met kinderen én voor iedereen die zich laat betoveren door grenzeloze fantasie! Durf jij de teen van de reus te kietelen?

Audiobeschrijving
Wandel met de blindentolken door het kabouterdorp en sprookjesbos en mis niks, want de blindentolken beschrijven alles. De tolken zijn ook bij attracties zoals het kasteel van Violinde, de Hekspeditie, Gulliver en het Tijdhuis. En je mag de sprookjesfiguren en kabouters zelfs voelen, zo dichtbij beleefde je sprookjes nog nooit.

En er is nog veel meer. Draai in de nostalgische carrousel, zwaai hoog door de lucht in het schommelschip, maak een ritje in de parktrein, wandel door de bloementuin, bezoek de kinderboerderij en vaar in de dobberbootjes. Honger of dorst? Er zijn genoeg eetgelegenheden en de prijzen zijn gewoon lekker laag.

Kaarten bestellen
Het Bartiméus Fonds nodigt je uit. Daarom kosten entreetickets op 26 oktober slechts € 5 per persoon. Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk en vol is vol, want het aantal koptelefoons voor audiodescriptie is beperkt. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet en bestel snel!

 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.komthetzien.nl/sprookjeswonderland

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024