Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

19 april 2019 t/m 22 april 2019 - 00:00

Locatie

Klim en Avontuurbos

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


Feestelijk openingsweekend Klim & Avonturenbos

Dit jaar viert Rocks ’n Rivers haar 25-jarig jubileum. Verspreid over dit feestjaar zullen er verschillende jubileumacties plaatsvinden. Omdat het voorjaar weer is aangebroken opent het Klim- & Avonturenbos in Goirle, onderdeel van Rocks ’n Rivers, ook weer haar deuren. Het paasweekend zal afgetrapt worden met een feestelijke 4-daagse opening, met verschillende extra gratis activiteiten en acties.

Allereerst vindt op vrijdag 19 april de officiële opening van het rolstoel Avonturenpad ‘Survival of the fittest’ plaats. Dit pad is in samenwerking met Rocks ’n Rivers, Brabants Landschap en Eetsj Outdoor gemaakt, ondersteund door het ANWB fonds. Het hele weekend kan het pad gratis beleefd worden en zijn er extra Hippocamp terreinstoelen beschikbaar voor de minder validen.

Naast deze nieuwe activiteit kan er ook kennis gemaakt worden met de nieuwe indoorlocatie van het Klim & Avonturenbos op Natuurpoort Roovertsche Leij. Hier zullen extra gratis activiteiten en acties plaatsvinden. Op zaterdag 20 april kan er als extra activiteit gratis geklommen worden op de nieuwe binnen klimwand bij boeking van Fun Klimmen of Klim & Zip. Op zondag 21 april zijn er paaseieren in het bos verstopt. Vind jij het gouden paasei?! Deze kan ingewisseld worden voor een ticket om gratis te komen Fun Klimmen.

Het paasweekend wordt afgesloten op maandag 22 april in samenwerking met onze partner Brabants Landschap met “De dag van het Landschap”. Uiteraard kan je ook het hele weekend gezellig terecht bij eet- en drinkerij de Roovertsche Leij voor een hapje en een drankje.

Neem een kijkje op onze website voor het gehele programma:

www.klimenavonturenbos.nl/nieuws

We hopen je op een van deze dagen te zien in het Klim & Avonturenbos!

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024