Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

3 oktober 2022 - 08:00 - 14:00

Locatie

Revasport

Provincie

Noord- Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Op locatie

Organisator

Revasport

Sporten en of bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen op dezelfde manier. Voor mensen met lichamelijke beperkingen of onderliggende ziektebeelden is sporten nog belangrijker, daarom geen overbodige luxe om te investeren in die gezondheid. Omdat u allen uniek bent, als persoon, als sporter en uw historie proberen we zo goed mogelijk voor iedereen een sportmogelijkheid aan te bieden. We denken met u mee en bieden begeleiding, iets wat een reguliere fitness of sportschool niet kan bieden.

Heeft u hulp nodig bij het maken van transfers, of wilt u graag onder begeleiding een stukje lopen, wilt u een sport doen vanuit de rolstoel. Laat het ons weten en wij denken met u mee.

De fitnessruimte is aangepast op beperkingen en de medewerkers zijn gespecialiseerd in revalidatie- en reumazorg. We bieden zowel reguliere fysiotherapie als sport abonnementen.

Wilt u ook aangepast sporten in een sportcentrum volledig gericht op mensen met een beperking? Waar er van uw beperkingen weer mogelijkheden worden gemaakt? Meld u dan aan via onze website. Als u chronisch ziek of gehandicapt bent dan worden vele behandelingen vergoedt door uw verzekering. U kan ook een normaal sport abonnement afnemen of korting krijgen met de stadspas..

Voor alle opties geldt: vooraf aanmelden!

Amsterdamse sportweek – 16 t/m 23 september
Tijdens de Amsterdamse sportweek 16 t/m 23 september is het tevens mogelijk om onze activiteiten GRATIS uit te proberen. U kunt zich hiervoor via de link waarbij u dan Amsterdamse sport week aanvinkt, aanmelden.

https://revasport.nl/amsterdamse-sportweek/

Of bel met:

+31 6 15 66 38 23 of stuur een e-mail: info@revasport.nl met uw gegevens en van welke dienst u gebruik dient te maken.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024