Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

5 oktober 2021 - 15:00 - 15:30

Locatie

Stichting Oren en Ogen Tekort

Provincie

Zuid Holland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Online

Organisator

Stichting Oren en Ogen Tekort

Tijdens een online videotour nemen stadsgidsen Kirsten en Gera, die toevallig ook doof zijn, je mee en vertellen hun verhaal in gebarentaal.

Gaan jullie mee op een videotour waarbij je oren niet meedoen? Een bijzondere tour door en over het water waarbij de geschiedenis en architectuur opnieuw tot leven komen. Waarbij je spelenderwijs ook nog typisch Rotterdamse gebaren leert en weer nieuwe ins en outs leert over het prachtige Rotterdam langs de Maas. Doe je mee?

In gebarentaal vertellen Kirsten en Gera hoe je de stad kunt beleven als je niets hoort. Je ontdekt Rotterdamse gebaren en leert al wandelend een hele nieuwe taal. Laat je verrassen hoe de gebaren woorden vervangen en de stad nog levendiger maken.

Als je je vooraf aanmeldt krijg je een inlogcode en kun je vanuit je luie stoel mee wandelen met onze gidsen. Gebaren hoef je niet te kennen want wij zorgen er voor dat je er geen woord van mist. Jij hoeft alleen te zorgen dat je een internetverbinding hebt en er lekker bij kunt zitten. Wandel je virtueel mee?

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Deze tour wordt je gratis aangeboden en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam – Rotterdam Onbeperkt.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024