Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

5 oktober 2023 - 13:30 - 14:30

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Online

Organisator

Joost van der Steen

Zo’n 15% van de Nederlands bevolking heeft een functiebeperking. Dit komt neer op ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland. Met digitaal toegankelijke inhoud zet je goede stappen naar een digitaal toegankelijke wereld. Zo kun je ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen in de online samenleving.

Draag bij aan een inclusieve online samenleving

Door te zorgen voor digitaal toegankelijke inhoud maak je een wereld van verschil. Zo bied je iedereen de kans om volledig deel te nemen aan de online wereld.

Wil je meer leren over dit onderwerp en praktische inzichten opdoen? Schrijf je dan in voor ons live webinar ‘Digitaal toegankelijke inhoud publiceren’. Tijdens deze webinar deelt Joost van der Steen, specialist digitale toegankelijkheid, zijn inzichten over toegankelijke content.

Tijdens deze webinar krijg je inzicht in:

  • Wat digitale toegankelijkheid inhoudt
  • De impact van ontoegankelijke inhoud.
  • Praktijkvoorbeelden. Hoe je via een CMS inhoud digitaal toegankelijk maakt.

Voor wie is deze webinar?

Voor iedereen die betrokken is bij het publiceren van online artikelen, rapporten, jaarverslagen en andere soorten publicaties.

Over Joost van der Steen

Joost van der Steen is specialist digitale toegankelijkheid en eigenaar van online publicatie tool Publiqa. Zijn missie is om digitale toegankelijkheid met Publiqa makkelijk en betaalbaar te maken.

Aanmelden

Dit webinar is gratis. Wel even aanmelden via het aanmeldformulier op Publiqa.online.nl.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024