Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

8 oktober 2021 - 13:00 - 14:00

Locatie

Stichting Accessibility

Provincie

3571 AX

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Online

Organisator

Accessibility

Je hebt een prachtige locatie (een attractiepark, recreatie, restaurant, hotel, museum, theater, concertpodium etc.) waar je zoveel mogelijk klanten wilt verwelkomen. Jouw locatie is voor iedereen toegankelijk of in ieder geval heeft het je aandacht. Dat je locatie toegankelijk is, wil je kenbaar maken op je website of app. Hoe doe je dit? En kun je je locatie nog toegankelijker te maken?

In deze interactieve webinar maak je kennis met mensen met een fysieke, cognitieve of visuele beperking die eerst online informatie willen krijgen om te weten of de locatie voor hen toegankelijk is. Wat zijn hun wensen? Waar lopen zij tegenaan? Voelen zij zich welkom online? Het webinar leert je op een andere manier, met andere ogen kijken naar je content op je website, om zo je website gastvrijer te maken voor iedereen.

Deelname aan dit webinar is gratis. Heb jij specifieke middelen nodig om het webinar te kunnen volgen dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld in het inschrijfformulier.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar Gastvrijheid Begint Online

Dit webinar wordt gegeven door Accessibility, onderdeel van Bartiméus en is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Bartiméus Fonds.

Accessibility zet zich in voor een digitaal, fysiek en sociaal toegankelijke samenleving. Een samenleving waarin iedereen, in het bijzonder mensen met een beperking, in staat is zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer en zich optimaal kan ontplooien. De stichting ondersteunt (maatschappelijke) organisaties bij het realiseren van toegankelijkheid en draagt zo bij aan een inclusieve samenleving waarin voorzieningen zonder hulp toegankelijk en bruikbaar zijn voor iedereen. De stichting is in het bijzonder gericht op mensen met een visuele beperking.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024