Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd

2 oktober 2023 - 12:00 - 13:00

Provincie

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Online

Organisator

DigiToegankelijk i.s.m. RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid

Wil jij of jouw organisatie ook aan de slag met de lijst van apps en websites die in het Dashboard DigiToegankelijk staat? Maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Na het volgen van dit gratis webinar op maandag 2 oktober om 12:00 uur, in de Week van de Toegankelijkheid kunnen jij en jouw organisatie meteen gericht aan de slag. Bovendien levert het je argumenten dat digitale toegankelijkheid juist ook veel kan opleveren!

Meer informatie en aanmelden voor het webinar 

Over het webinar

DigiToegankelijk toezichts- en ondersteuningsprogramma (DigiToegankelijk) en RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) organiseren een gratis webinar over de uitdaging om digitale toegankelijkheid ook lonend te laten zijn voor jouw organisatie. In het webinar gaan we in gesprek met:

  • Marc van Kollenburg, accountmanager Team Online bij de gemeente Nijmegen, en
  • Job Pantjes, projectleider digitale toegankelijkheid bij het Ministerie van I&W.

Ze gaan in gesprek over de stand van zaken rond digitale overheid binnen hun organisatie. Zij vertellen ons hoe zij omgaan met de grote aantallen websites en apps waarvoor hun organisatie verantwoordelijk is. Hoe hebben ze inzicht gekregen en welke stappen hebben ze gezet om grip te krijgen op digitale toegankelijkheid? Wat levert het op in besparingen voor de organisatie en betere communicatie met de burger.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024