Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

7 oktober 2020 - 13:00 - 17:00

Locatie

Jointprojects

Provincie

Gelderland

Soort activiteit (online en/of op locatie)

Organisator


In de coronaperiode heeft een aantal organisaties de koppen bij elkaar gestoken en een aanvulling geschreven op het protocol ‘Samen Veilig Uit’. Dat maakt nu integraal onderdeel uit van het totale protocol van de Club van Elf, de koepel van Nederlands grootste dagattracties. Een prachtig resultaat waar we nu in de community, die bestaat uit ervaringsdeskundigen, ondernemers en experts uit verschillende disciplines zoals overheden, kenniscentra, fondsen, adviesburo’s en brancheorganisaties, een vervolg aan geven. We zijn bezig om de community verder door te ontwikkelen en we gaan 7 oktober in een co-creatie sessie een landelijk actieprogramma opstellen. Met als doel om dagattracties te ondersteunen vanuit alle beschikbare kennis en ondersteuningsmogelijkheden die we in de community in huis hebben.

Voor meer informatie over de community of deze bijeenkomst? Neem contact op met de initiatiefnemer/kwartiermaker Karin Stiksma (karin@jointprojects.nl en 06 19057019) en neem een kijkje op de website: https://jointprojects.nl/community

De community wordt financieel mogelijk gemaakt door: het Bartiméus Fonds, de Zonnebloem, Ministerie van VWS, VNO-NCW/MKB NL, HandicapNL en het Gehandicapte Kind.

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024