Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Houd jij van dansen, maar komt het er nooit van? Op 9 oktober kun je in Dansstudio Holland Dance Festival meedoen aan een inclusieve dansles. Gratis en vrijblijvend. De dansruimte is goed toegankelijk en dansers met en zonder beperking zijn van harte welkom.

Het gaat om moderne dans. De kunstvorm dans staat centraal. En natuurlijk het samen ervaren van dansplezier. Alle dansers worden uitgedaagd op hun eigen niveau en binnen hun eigen mogelijkheden. Dansen is voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou!

Aanmelden voor de inclusieve dansles

Dansers vanaf 8 jaar, maar ook jongeren, volwassenen en ouderen kunnen zich aanmelden. Deelname aan deze activiteit is gratis, maar je moet je wel even aanmelden! Dat kan door een mail te sturen naar Yolanda van der Heijden: yolanda@holland-dance.com. Als het voor jou echt handiger is om te bellen voor inschrijving kan dat ook op: 070-3616142 (vragen naar Yolanda van der Heijden).

Je ontvangt een bevestiging van inschrijving en de dansstudio neemt vooraf og even telefonisch contact met je op. In het telefonische gesprekje kun je laten weten wat voor jou nodig is om een fijne en veilige danservaring te kunnen hebben.

Vermeld bij je inschrijving je voor- en achternaam, je leeftijd, je telefoonnummer en of je wel of geen persoonlijke begeleider meeneemt in de les.

Jouw activiteit ook op onze website en in onze agenda?

De activiteit van Dancestudio Holland Dance Festival staat op de agenda Waar is wat te doen. Activiteiten die op onze agenda staan, geven we aandacht in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen. Wil je voor jouw activiteit (en voor jouw organisatie) ook deze publiciteit? Meld je activiteit dan bij ons aan.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024