Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Is digitale dienstverlening voor jouw organisatie of onderneming belangrijk? Duik dan eens in het Optimaal Digitaal spel en ontdek wat er beter kan (of moet) aan jouw online dienstverlening. Je speelt het je met collega’s; samen bepaal je spelenderwijs waar de focus moet liggen om je (digitale) dienstverlening te verbeteren. Het Optimaal Digitaal spel is een workshop in spelvorm met meer dan 100 tips. Aan het eind van het spel heb je concrete en doelgerichte acties die je de volgende dag al kunt oppakken.

Online of als bordspel

Je kunt het Optimaal Digitaal spel online spelen, maar ook op een speelbord. Online speel je met maximaal vier mensen. Speel je het spel als bordspel, dan kunnen zeven collega’s meedoen.

Speel het Optimaal Digitaal spel tijdens de Week van de Toegankelijkheid

Je kunt het spel spelen wanneer je wilt, maar zoek je een passend moment, speel het spel dan tijdens de Week van de Toegankelijkheid. Op de website Optimaal Digitaal kun je je hiervoor aanmelden.

Training voor spelleider

Haal meer uit het Optimaal Digitaal spel en volg ook een (gratis) spelleider training. Data van de trainingen vind je in de agenda op de website van Optimaal Digitaal.

Het Optimaal Digitaal spel is een initiatief van Gebruiker Centraal, een community voor professionals die werken aan de online dienstverlening van de overheid.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024