Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

    • Contrast
    • Tekstgrootte

Is digitale dienstverlening voor jouw organisatie of onderneming belangrijk? Duik dan eens in het Optimaal Digitaal spel en ontdek wat er beter kan (of moet) aan jouw online dienstverlening. Het Optimaal Digitaal spel speel je met collega’s. Het is een workshop in spelvorm en bevat meer dan 100 tips.

Online of als bordspel

Je kunt het Optimaal Digitaal spel online spelen, maar ook op een speelbord. Online speel je met maximaal 4 mensen. Speel je het spel als bordspel, dan kunnen 7 collega’s meedoen.

Speel het Optimaal Digitaal spel tijdens de Week van de Toegankelijkheid

Je kunt het spel spelen wanneer je wilt, maar zoek je een passend moment, speel het spel dan tijdens de Week van de Toegankelijkheid. Op de website Optimaal Digitaal kun je je hiervoor aanmelden.

Training voor spelleider

Het Optimaal Digitaal spel is een initiatief van Gebruiker Centraal, een community voor professionals die werken aan de online dienstverlening van de overheid.

Haal meer uit het Optimaal Digitaal spel en volg ook een (gratis) spelleider training. Data van de trainingen vind je in de agenda op de website van Optimaal Digitaal.

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 4 t/m 8 oktober 2021