Week van de Toegankelijkheid

#WvdT

Het Nationale Theater (HNT) doet mee aan de Week van de Toegankelijkheid. Ze zijn een van de gasten tijdens de opening van de Week van de Toegankelijkheid. Ze komen vertellen over wat zij doen om hun gebouwen en voorstellingen toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

Twee vrijkaartjes

Ter gelegenheid van de Week van de Toegankelijkheid kun je twee vrijkaartjes winnen voor een toegankelijke voorstelling van het Nationale Theater in Den Haag.

Hoe kun je deze kaartjes winnen?

Je kunt deze kaartjes winnen door de volgende zin af te maken:

  • Ik wil heel graag naar een toegankelijke voorstelling van Het Nationale Theater, omdat…….

Stuur je zin voor zondagavond 20.00 uur (3 oktober) in een mailtje naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl o.v.v. vrijkaartjes. De inzender van de meest originele of meest rake zin, wint de vrijkaartjes. De organisatie van de Week van de Toegankelijkheid selecteert de winnaar. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Welke voorstelling?

Voor welke voorstelling de winnaar vrijkaartjes krijgt, is natuurlijk afhankelijk van welke ondersteuning de winnaar nodig heeft (audiodescriptie, gebarentolk). De keuze voor de voorstelling die de winnaar gaat bezoeken, zal daarom gaan in overleg met het HNT.

Bekijk hier:

Bekendmaking tijdens de opening

Wie de gelukkige winnaar is, maken we bekend op maandagmiddag 4 oktober, tijdens de opening van de Week van de Toegankelijkheid.

Zo kun je de theaterkaartjes winnen

  • Maak de volgende zin af: Ik wil heel graag naar een toegankelijke voorstelling van Het Nationale Theater, omdat….
  • Stuur je afgemaakte zin naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl o.v.v. vrijkaartjes.
  • De inzender van de meest originele of meest rake zin, is de gelukkige winnaar.

 

 

Delen:

Week van de Toegankelijkheid – 7 t/m 12 oktober 2024